Amenajari Gradini Bucuresti - Amenajari Gradini Ilfov - Prahova

Amenajari spatii verzi Ilfov

Alege compania noastra de amenajari gradini Bragadiru, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele. Respira aer curat chiar si in mijlocul orasului!

Oferim servicii complete de amenajare gradini, spatii verzi, parcuri, servicii complete de gazonare, irigatii gazon.

Contact

Descopera potentialul gradinii tale

Proiectare, amenajare si intretinere.

Ce implica procesul de amenajare?

Procesul de amenajare incepe prin nivelarea terenului, executarea umpluturilor de pamant in zonele necesare si terasarea sau decopertarea terenului. Stratul de pamant indepartat va fi completat de un sol nutritiv, alcatuit din pamant fertil si de alte amestecuri.

Urmeaza gazonarea terenului montarea rulourilor de gazon, dupa care sunt plantate diferitele specii de garduri vii din diversi arbusti si a plantelor de gradina, inclusiv agatatoare.

O alta etapa importanta este montarea sistemelor de irigare si drenaj si a a sistemelor de iluminare, necesare pentru sanatatea spatiului verde nou construit.

La final se monteaza elementele decorative, fantani decorative si fantani arteziene, pergole, foisoare, diferite modele de rocarie, iazuri, cascade sau cursuri de apa, ca si elemente de decor din piatra naturala: alei, borduri, ziduri.

amenajari gradini voluntari - amenajari spatii verzi otopeni

Pregatirea si nivelarea terenului pe care se va lucra

rulouri gazon ilfov - amenajari gradini bragadiru

Montaj rulouri gazon si plantare arbusti

sisteme de irigatii ilfov

Sistem de irigatii si iluminare, montare elemente decorative

Ai un proiect de spatii verzi sau gradina si doresti sa colaboram?

Echipa noastra este pregatita sa realizeze gradina conform specificatiilor tale. Contacteaza-ne si hai sa incepem!

Servicii de amenajari spatii verzi Ilfov

Amenajari gradini si spatii verzi

Respectam cu strictete toate etapele proiectului, lucram transparent, cu produse de calitate pentru ca tu sa beneficiezi de o gradina durabila, de care sa fii multumit multi ani dupa finalizarea proiectului.

Montaj gazon rulou

Gazonarea cu rulouri reprezinta metoda recomandata pentru a avea un covor verde, uniform si fara buruieni. Ne ocupam de toate etapele: pregatirea terenului, montaj rulouri gazon si aplicare tratamente speciale, in functie de specificul lucrarii.

Sisteme de irigatie automatizate

Executam servicii de proiectare si montaj pentru sistemele de irigaţii şi drenaj inteligente, configurabile. Prin intermediul acestora, spatiul tau verde va fi corect irigat, va ajunge si isi va mentine aspectul dorit, iar tu vei face o economie considerabila de apa.

Plante ornamentale

Oferim o gama bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, specii de gard viu si pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii.

Intretinere spatii verzi

Ne ocupam cu promptitudine de mentenanta spatii verzi rezidentiale, comerciale si industriale, indiferent de dimensiunea acestora.

Montaj pavele

Oferim posibilitatea montarii pavelelor si dalelor autoblocante din beton vibrocompactat. Executam lucrari de terasamente, alei pietruite, montam pavele si borduri.

De ce sa lucrezi cu noi?

Meriti o gradina ingrijita

Serviciile profesionale de amenajari gradini Bragadiru, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele si experienta vasta in domeniu reprezinta garantia unei gradini durabile, in care gazonul si plantele sa isi pastreze armonia.

Intretinere specializata

Dupa ce amenajam gradina, iti oferim solutii avantajoase de intretinere pe baza de abonament pentru ca plantele, gazonul si elementele ornamentale din gradina ta sa fie ingrijite corect pe tot parcursul anului.