Amenajari Gradini Bucuresti - Amenajari Gradini Ilfov - Prahova

Proiectare si amenajare spatii verzi Prahova

Suntem o echipa dedicata proiectului tau.

Oferim solutii la cheie  pentru proiectul tau si reusim sa inverzim orice tip spatiu verde.

Serviciile noastre se adreseaza ansamblurilor de locuinte, scolilor, gradinitelor, hotelurilor, zone lorpublice deschise, birourilor, sediilor centrale corporatiste, spatiilor comerciale si industriale.

Alege serviciile noastre complete de amenajari gradini Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni si Azuga.

Contact

Acordam atentie fiecarui detaliu

Avem personal calificat, lucram cu materiale de calitate si utilaje performante.

Care sunt pasii pentru amenajarea corecta a unei gradini?

Daca gradina ta nu arata asa cum ai visat, noi suntem solutia. Oferim servicii de amenajari gradini in Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga.

proiectare spatii verzi ilfo

Proiectare spatii verzi

amenajari gradini ploiesti

Amenajare

intretinere spatii verzi Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga

Intretinere

Serviciile de amenajari gradini Bucuresti, Ilfov si Prahova

Amenajari gradini si spatii verzi

Respectam cu strictete toate etapele proiectului, lucram transparent, cu produse de calitate pentru ca tu sa beneficiezi de o gradina durabila, de care sa fii multumit multi ani dupa finalizarea proiectului.

Montaj gazon rulou

Gazonarea cu rulouri reprezinta metoda recomandata pentru a avea un covor verde, uniform si fara buruieni. Ne ocupam de toate etapele: pregatirea terenului, montaj rulouri gazon si aplicare tratamente speciale, in functie de specificul lucrarii.

Sisteme de irigatie automatizate

Executam servicii de proiectare si montaj pentru sistemele de irigaţii şi drenaj inteligente, configurabile. Prin intermediul acestora, spatiul tau verde va fi corect irigat, va ajunge si isi va mentine aspectul dorit, iar tu vei face o economie considerabila de apa.

Plante ornamentale

Oferim o gama bogata de plante ornamentale, arbori si arbusti ornamentali, specii de gard viu si pomi fructiferi pentru amenajarea gradinii.

Intretinere spatii verzi

Ne ocupam cu promptitudine de mentenanta spatii verzi rezidentiale, comerciale si industriale, indiferent de dimensiunea acestora.

Montaj pavele

Oferim posibilitatea montarii pavelelor si dalelor autoblocante din beton vibrocompactat. Executam lucrari de terasamente, alei pietruite, montam pavele si borduri.

Gradina ta este neingrijita?

Noi te ajutam cu servicii de intretinere gradini Prahova

Imaginea neglijata a gradinii tale te intristeaza? Este timpul sa apelezi la serviciile noastre de amenajari gradinisi intretinere gradini Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga.

Serviciile noastre de amenajari gradini itivor transforma gradina intr-un spatiu modern si plin de viata si culoare, iar florile si plantele decorative vor crea o ambianta placuta pentru familia ta.